GFG Blog

Az leszek, amivé ti tesztek

Táviratok a kampányból 29.: Viktor programja

2014.03.21. 08:21, gfg ,

Folytatjuk!

A bejegyzés trackback címe:

https://gfg.blog.hu/api/trackback/id/tr705872002

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

McT 2014.03.21. 08:24:53

Meggyőző :) Mindent? Vagy csak ami sikerült? :)

doggfather · http://dogg-n-roll.blog.hu/ 2014.03.21. 12:47:59

@McT: folytatja a föld, traffikmutyikat, Folytatja a napi 1 közgép közbeszerzés?

tibike3 2014.03.21. 20:39:00

Mit akar folytatni? Mit nem loptak még el? Mit nem tettek még tönkre?

Elég a rizsából! 2014.03.26. 10:46:44

Úgy látom, az ellenzéknek tök mindegy, hogy mit mond, mit tesz, Orbán Viktor, a kormány munkáját el nem ismerik a gyűlölködést abba nem hagyják. Az ellenzék ezen rugózik évek óta:

mszp: trafikmutyi, földmutyi, mutyi-mutyi,

jobbik: cigánybűnözés (jogos), nincs elég rendőr nem jogos - jelentkés és alkalmasság függvénye, zsidózás,

LMP: Paks

mszp: évek óta és folyamatosan bűnöznek kimondhatjuk, hogy egy maffia párt, aki útban van azt - képletesen, és a valóságban is - elteszik láb alól: Rákosi, Rajk és társai, Kádár, Horn, Medgyessi, Gyurcsány és Mesterházyra is ez a jövő vár nem az áhított bársonyszék.
jobbik: ha megtudnánk oldani a vidéki cigányok munkához jutását, illetve megtérését (nincs elég pap), a jobbik sehol sem lenne. Lázítanak, ahelyett segítenének, nem pénzzel, hanem karitatív munkával. Pl. sport, kirándulások, mezőgazdasági tevékenység tanítása stb.

LMP: Szél Bernadett és régi társai nyomják a sok sületlenséget a parlamentben, ehelyett menjenek ki a terepre és tanítsanak, földművelést, gazdálkodást Osztolykán testvéreinek, mert a földművelés igen nehéz munka, azt tanulni kell és ezek az emberek, egy része nem volt képes a parasztságtól ellesni, eltanulni ezt.
Úgy látom, hogy kritika az van, de eszük ágában sincs részt venni az ország felemelkedésében végzett munkában.

Elég a rizsából! 2014.03.26. 11:15:49

Gábor!
Ami s Csörte c. műsort illeti, üzenem Boross Tamásnak, hogy a gombát nem tenyésztik, hanem termesztik.

Egyre jobban leradírozzátok az ellenfelet ész érvekkel. Gratulálok. Jó volt.
Ami az Orbán beszédet illeti, tévednek, mert nem maradt el az elemzése. Minden TV csatorna megtette ezt még aznap, politológusokkal, de a többi napokon is beszédtéma volt. Ha a ravasz vén róka Szakonyi ilyen mindenki által ellenőrizhető dologban hazudik, hogy higgyek a szavának másban. Nem egyenes ember. Amint számukra forró a téma, nem, csak, hogy egyből kihátrálnak, hanem témát váltanak. "Ne arról beszéljünk" a jelszavuk, - de arról beszéljünk! Simon ügy: "jó beszéljünk Simonról és elkezdi a másik Simon esetét. Na ezt nem kell hagyni. Ha a Gábor a téma, akkor ne engedjétek, azt, hogy másról beszéljenek. A Levente ilyenkor kézben tarthatná jobban a műsor. Beszéljünk, Gáborról utána megbeszélhetjük a másikat is, de ismertetve az előzményeket, mert sokan nem ismerik a másik Simon történetet.
Szóval, a vívók nem engedik az ellenfelet elmenekülni, mert akkor, már nem érik el. Ha hátrálnak, azt azért teszik, hogy kicsalogassák az ellenfelet, és bevigyék a találatot.
Nagyon jók voltatok a múltkori adásban. Egyre jobbak. Azért az látszik, hogy mi a becsületes beszédhez szoktunk, ők pedig a ravasz, agresszív, maszatoló (hazug)véleménynyilvánításhoz. Pl. Gyurcsány-Orbán vita, Gy. megnyilvánulásai, Szanyi ordenálé beszéde, stb.

Piimpa 2014.04.10. 12:44:40

CSONTOS GONDOLATOK!

Rólam

G. Fodor Gábor Századvég, stratégiai igazgató Nem elemző vagyok, hanem politikai gondolkodó. Ennek a szerepnek van hagyománya és előképe, de nincs kortárs kontextusa. Az a cél, hogy legyen.

Címkék

Alkotmánybíróság (1) államadósság (1) az önbecsülés kultúrája (2) a lebeszélés kultúrája (3) Bajnai (7) Bajnai Gordon (1) baloldal (7) blogok (1) Brüsszel (1) centrális erőtér (1) centrális politikai erőtér (1) DK (1) Együtt 2014 (3) EGYÜTT 2014 (1) ellenzék (1) első ember (2) értelmiség (1) Ertsey Katalin (1) Európa (1) Eurpai Unió (1) EU csúcs (1) fasizmus (3) férfiasság (2) fiatal konzervatívok (1) Fidesz (4) forradalom (2) Gurmai Zita (1) Gyrucsány Ferenc (1) Gyurcsány (6) Gyurcsány-Bajnai Szövetség (2) háború (1) Haha (2) hazafiság (1) Herczog Edit (1) igazság (1) IMF (2) Jávor (1) Jobbik (1) jobboldal (5) Karácsony (1) Karsay Dorottya (1) kommunizmus (1) kormányzás (4) középosztály (1) közmegegyezés (3) kulturkampf (1) kultúrpolitika (1) Kunhalmi Ágnes (1) liberalizmus (3) LMP (5) machiavellizmus (1) Medgyessy (1) megszorító politika (1) Mesterházy Attila (1) Milla (2) módosító indítványok (1) MSZP (6) nagyvonalúság (1) nemzetegyesítés (1) nemzeti érdek (2) nőiesség (1) Orbán Viktor (2) örülünk vincent (1) összefogás (1) ostromlott erőd (1) parlamentarizmus (1) polgári Magyarország (1) Polgár Dóra (1) politikai gondolkodás (1) progresszív blog (1) reformközgazdaságtan (1) regisztráció (1) rendszerváltás (1) rezsicsökkentés (1) sas-kabaré (1) Scheiring (1) szabadságharc (1) szabad ember (1) Szabó Rebeka (1) szakértő (1) SZDSZ (1) szocialisták (1) szocialista hatalompolitika (2) szocialista párt (3) szocializmus (2) Szolidaritás (1) törvényjavaslat (1) Vadai Ágnes (1) választási eljárás (1) válság (3) válságkezelés (1) varánusz (1) Címkefelhő

Kommentek