GFG Blog

Az leszek, amivé ti tesztek

Letépett álarcok

2013.02.24. 16:00, gfg ,

„Ez a trónfosztott szellem gyújt világot / sejtjeim éjében, idegeim / hamar rozsdásodó drótszálain az ő parancsa futkos. / Ő nem tűri, hogy a legyőzetés / szégyenébe belenyugodva, / tehetetlenül elheverjek / ürülékem kupacai között. / Ő késztetett föloldhatatlan ellentéteim / tövisbozótjából magasba nézni, / hogy lássam kárpitok lebbenését, / melyek mögül álarcok kandikálnak. / Csontcsészében, pépes anyag tekervényeiben / ő kényszerített tervet szőni ellenük.”

(Kálnoky László: Letépett álarcok)

 

Van itt egy politikai túlélő.

Igaz, talán az egyetlen, akinek még akkor is meredeken csökken tovább a támogatottsága, amikor már rég nincsen kormányon.

Mindazok után, amit tett, ez nem is csoda. Minden józan emberi számítás szerint már régen el kellett volna tűnnie a politika színpadáról.  Ha egyáltalán bármit is akart volna még később a politikai pályától, ehhez az kellett volna, hogy elfelejtsék az emberek. Ne is emlékezzen senki arra, hogy létezett valaha egy Gyurcsány Ferenc nevű magyar miniszterelnök.

Ő más utat, karakteréhez illőbb megoldást választott. A Gyurcsányság fénykorában sem volt más, mint kényes egyensúlyozási kísérlet saját démonizálhatósága és a démon karikatúrája között.

Gyurcsány tehát úgy maradt életben, hogy a démon és a bohóc közti küzdelmet az utóbbi javára döntötte el.  Vagy másként fogalmazva: politikai túlélésének az volt az ára, hogy megszűnt komolyan vehető politikus lenni.

Ez egy nagyon is racionális lépésnek bizonyult, önmaga nevetségessé tételének szándéka világos politikai érzék megnyilvánulása. Mert az emberek úgy tűnik, mégiscsak felejtenek. Míg három évvel ezelőtt Gyurcsány Ferencet gyűlölték, ma inkább csak nevetnek rajta. Eközben ő ugyanaz maradt, aki volt és ugyanaz a politikai felelősség is terheli. Velősen fogalmazva: Gyurcsány Ferenc nem szűnt meg veszélyes politikus lenni.

Miközben nevetnek rajta, addig ő démoni módon manipulálja az erőviszonyokat.

Először is ő mondja ki, amiről Mesterházy és Bajnai hallgat. A DK programja a közös nevező a baloldali összefogáshoz.

Másodszor, mivel tudja jól, hogy személye tehertétel, mindkettőre ráakaszkodik, tudatosan komoly politikai károkat okozva nekik.

Harmadszor, kioktatja őket politikai érzékből, elmagyarázza nekik, hogy nem lehetséges értékmentes, szakértői kormányzás, a politika harc, a hatalomért küzdeni kell, vagyis a köztársaságpártiak nélküle csak naív értelmiségi álmodozók lehetnek.

Negyedszer, voltaképpen azt mondja, letépve az álarcokat, hogy Bajnai gyenge, Mesterházy meg érdektelen, nem vehetik fel a versenyt Orbánnal szemben. Vagyis nélküle nem fog menni: Gyurcsány Ferenc nélkül nem lehet eredményes az összefogás.

Ötödször, a vádak racionális megokolásával is szolgál. Míg Facebook-bejegyzésében még az okos stratégiai mérlegelés lehetőségéről ír: hogy melyikük is legyen, Bajnai vagy Mesterházy, ezzel kapcsolatban „két lehetőség van. Vagy elhúzódó önépítő taktikai csaták, nyílt és burkolt zsarolási küzdelmek várnak ránk, vagy szabályozott és végül mért verseny. Az előbbi pusztíthat, az utóbbiból akár erősödhetünk is. Technika sok van. Előválasztás, közvélemény kutatás, vagy bármi hasonló. Mi lenne, ha egyszerűen csak racionálisak és bölcsek lennénk?” Addig az ATV-nek adott interjújában már a „racionális és bölcs megoldást” is felkínálja: van ugyanis egy harmadik lehetőség, egy olyan jelölt, amelyikben Mesterházy és Bajnai megállapodhat.

Úgy tűnik, nem lehet egykönnyen belenyugodni a legyőzetés szégyenébe.

 

  

 

 

Címkék: Mesterházy Attila,Bajnai Gordon,Gyrucsány Ferenc

A bejegyzés trackback címe:

https://gfg.blog.hu/api/trackback/id/tr665101837

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Mandiner blogajánló 2013.02.25. 11:39:01

Ezt a posztot ajánlottuk a Mandiner blogajánlójában.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Dr. Gy. Dr. Fűegér 2013.02.24. 18:06:28

Hát, ha csak az évértékelőkből indulunk ki, akkor a maga tökkelütött főnöke mellett még GyF is európai értelemben vett politikusnak látszik... (Az volt a legjobb, amikor vázolta, hogy 18 éven belül megelőzzük az imperialistákat. :DDD)

raydo (törölt) 2013.02.24. 19:43:58

"egy nehezen meghatározható korú, de semmi esetre sem ifjú férfiú volt, éles, kusza vonalú ábrázattal, szúrós szemmel, redősen zárt szájjal, kicsi, feketére viaszozott bajuszkával, és alsó ajka és válla között úgynevezett légyszakállal, s bonyolult utcai-estélyi eleganciával öltözve. Bő fekete ujjatlan köpenyt viselt, bársonyhajtókával és atlaszbélésű vállgallérral, amelyet elől összefogott, és fehér kesztyűs kezét kényelmetlen mozdulattal tartotta hozzá, nyaka körül fehér sál volt, fején erősen homlokába nyomott karcsú cilinderrel."

thymos 2013.02.24. 23:52:52

A politikában van olyan, hogy szégyen?

sisszi 2013.02.25. 00:53:11

"Van itt egy politikai túlélő" egy????? :DDDD a főnököd se kutya. Fernec 2000-ben lett mszp párttag ez elég gyenge Viktor 24 éve tartó uralma mellett :DD

Con Storm · http://pszichohistoria.uw.hu/ 2013.02.25. 09:19:31

Világ Proletárjai Egyesüljetek!

Előre! Ma a baloldalt az proletárok ellenségei irányítják! Farkasok vannak a Bárányok közt!

Még nincs minden veszve! Meg lehet tisztítani a szocialista pártokat az oda alantas módon, hazugságokkal beszivárgó nagytőkés kapitalista burzsóá elemektől, akik a dolgos munkásnépet félrevezetve, imperialista fasiszta egyeduralomra törnek, az emberek vad nacionalista érzelmeit felkorbácsolva és egymás ellen uszítva az elvtársakat!

Ki a szoci pártokból a gyártulajdonosokat, a bankárokat a kereskedő élősködőket! Ma ezeket a pártokat a dekadencia és protekcionizmus posványos mételye fertőzi! A tisztességes dolgos verejtékből élő munkásembernek érdekeit elnyomó népirtó terroristák, foglalják el az őket megillető helyeket a parlamentben(gulágban)!

Világ Proletárjai egyesüljetek! Ne hagyjátok, hogy az érdek-képviseleti egyesületeitekbe olyanok szivárogjanak be, akiknek az az érdeke, hogy minél jobban kihasználjanak benneteket!

Előre! Rendületlenül! Elő a sarlót és kalapácsot!

Munkásököl vasököl, oda csap, ahova köll!

Ezek az anti szociális elemek, társadalmunkra bomlasztóan hatnak! A politikai hulliganizmus biztosítja a korrupció melegágyát és az erkölcstelenség elharapózását!

Nincs más megoldás! Fel kell számolni az imperialista törekvésekre törő fasiszta nézeteket valló szubcensziákat a szocialista életben!

Társadalmunk szociális létbiztonságának megőrzése érdekében, érvényesíteni kell a proletár testvériség szellemét, a társadalmi egyenlőséget!

Bolsevik nép! Egyesüljetek a mensevik burzsoá elnyomók ellen!

Idézem dicső nagy vezetőinket! Ez a harc lesz a végsőőő!

Mindenkinek joga van a munkához! Ezért a kapitalista szempontú automatizációt ellensúlyozni kell, tehát a társadalmi létbiztonságú munkaelosztást ki kell eszközölni!

A szükségletek állandóak, de a munka mennyisége lecsökkent a termelés felgyorsulásával, annak automatizációja miatt!

Újra internacionálé kell! Már nem elég a 3x8 óra! Mától proletár testvéreim, a 4x6 órát kell bevezetni, hogy eltűnjenek az éhező munkanélküli naplopó tömegek!

Testvéreim! A megoldás a kezetekben van! Munkás ököl vas ököl, oda sújt ahova köll! Nincs más megoldás jövőnk és jogaink biztosítása érdekében, mint a munkás osztály hatalmát visszaállítani!

Előre! Rendületlenül és rettenthetetlenül!

Pomegájcse...

czjanos 2013.02.25. 09:27:32

Valamit nem értek: ha Gyurcsány Ferenc tényleg annyira amortizálódott, annyira kiesett a politika fő sodorvonalából,ha annyira "bohóc" (ahogy a szóra sem méltó szerző minősíti), akkor miért áll még mindig a célkeresztben? Akkor miért ő az ős-ellenség még most is? Akkor miért pazarolja rá a szerző a billentyűzetet és a túlfizetett munkaidejét?
Azért, mert még most is tartanak tőle, azért, mert rendre mondogatják, hogy már nincs, de mégsem tudnak nyugodtan aludni miatta, mert tudják, hogy van. Bár nagyon szeretnék, hogy eltűnjön a süllyesztőben, nagyon is van a maga kemény karakterével.

2013.02.25. 09:30:03

"politikai gondolkodó".. vicc

Prien-u47 2013.02.25. 09:31:01

GFG, te aggódsz a Gyurcsányért, szép pillanat ez.

bgp 2013.02.25. 09:31:54

Most akkor GyF veszélyes vagy bohóc? Esetleg a szerzőt gyerekkori trauma érte valami bohóccal?

Balt 2013.02.25. 09:34:17

@raydo: Stimmt, ez a nyúlszájú Bokros. :) Rá gondolhatott Fegyencünk?

dogbakszi 2013.02.25. 09:36:52

Legalább az Ön által emlegetett személy évértékelőjét, valamint az ATV interjút teljes egészében kezdené értelmezni, hisz ha ezt tenné, akkor nem írna le ennyi sületlenséget, hamis fikciót. - De Ön éppen azt csinálja, amit főnöke és csapata csinál, így Ön sem különb a főnökeinél! Ön is a beszéd, illetve az interjú egy mondatából kiindulva elszabadítja fantáziáját (mint Rogán az E2014 programjánál a vízionált 48%-os szja. kulccsal), és kikövetkeztet egy kapitális baromságot.
- Ha ezt tudományos alapon végzi, akkor szégyen arra az egyetemre, amelyik Önt alkalmazza, hogy ilyen tudományos munkatársa, oktatója van.
- Ha meg csak úgy privát szórakozásból nyal be prosztatáig a főnökének az ilyen félreelemzésekkel, ahhoz csak annyit írnék, hogy NO COMMENT.

Alkibiadesz 2013.02.25. 09:37:16

"Úgy tűnik, nem lehet egykönnyen belenyugodni a legyőzetés szégyenébe."

Ahogy ezt a 2002 és 2010 közötti időszak is bizonyította! Ugye?

Eumik 2013.02.25. 09:38:06

Szerintem meg az a helyzet, hogy még mindig féltek Gyurcsánytól!
Kíváncsi leszek, hogy mikor jön el az az idő - ha egyáltalán eljön -, amikor a nagyvezíretek ki mer állni egy nyílt, élőben közvetített politikai vitára, nem fizetett, vakhívő, mameluk, jobbos közönség előtt, mondjuk Bajnaival, vagy Mesterházyval!
Azt, hogy Gyurcsánnyal szemben hogy teljesít, már tudjuk!

Eumik 2013.02.25. 09:40:40

@czjanos: ezek rohadt jó kérdések!! Az a baj, hogy a lakosság nagy része nem kíváncsi az igazi válaszokra! Lásd: Béke(birka)menet!

angyali értékrend 2013.02.25. 09:41:31

az alcsuti szajnyalogato utolso csatlosa megint a billenytuzeten keresztul vegezte el a surgos nagydolgat...

ókút 2013.02.25. 09:48:05

ennyire azért nem kell félni,kedves blogoló!
Bibó írta a demokrata arról ismerszik,hogy nem fél!

SemBoga 2013.02.25. 09:56:24

"Mindazok után, amit tett, ez nem is csoda. "

egyszer szívesen olvasnám a tételes, részletekbe menő listát, hogy ténylegesen mit tett

Lencsés István 2013.02.25. 10:00:32

Gyurcsány Ferenc már nem veszélyes , örökre elásta magát , aki hisz neki az nem ember ....

Mérnork 2013.02.25. 10:02:54

Gordonkáról csak a vakok nem látják, hogy ő az új megyó. Ha sikerül nyernie, akkor szépen átszivárogtatja a kormányzást jóbarátja és üzlettársa kezébe. Csak túlmozgásos feri képtelen nyugton kivárni az események ilyetén alakulását.

empatikus pszichopata 2013.02.25. 10:07:18

@Lencsés István: Nem, hanem te vagy az ember, ugyebár...

Alkibiadesz 2013.02.25. 10:08:15

Érdekes ez a helyzetelemzés, mert jól mutatja, hogy milyen az, amikor kizárólag az egyik politikai szereplő perspektívájából nézzük a dolgokat.

Ez pedig jelen esetben Orbán perspektívája, aki nyilván úgy gondolja, hogy neki semmilyen szerepe se volt a gyurcsány jelenség felemelkedésében.

Nyilvánvaló, hogz az orbáni hatalomtechnika legfontosabb eszköze az, hogy azokkal is elfogadtatja a saját perspektívájá, akiknek valójában nem érdeke az, hogy elfogadják ezt a perspektívát.

Ez a trükk az orbáni hazugságpolitika esszenciája. Ez a lényege annak a politikának, amely a gyurcsányi hazugság egyetlen hiteles alternatívájaként kívánt megjelenni.

Ez az oka annak, hogz az orbáni hazugságpolitika nem ismerheti be, hogy Gyurcsány politikai túlélését nem csak a démonbohóc politikai érzéke teszi lehetővé. Gyúrcsány túlélésében sokkal fontosabb szerepe van annak az aktuális szituációnak, amely mindenkit a gzurcsányi hazugságok újraértékelésére késztet. Annak, hogy az orbáni "illúzióvilág" fényében igazolást nyer a gyurcsányi hazugság.

Ennek fényében érdekes lesz nézni, hogy talál e olyan esztközöket Orbán, amelyekkel csak a nagy riválisnak árt, önmagának viszont nem.

milner 2013.02.25. 10:08:41

"Miközben nevetnek rajta, addig ő démoni módon manipulálja az erőviszonyokat."

Erre szokták azt mondani, hogy reméljük komoly, mert viccnek durva lenne... Én tényleg nem értem, hogy az Orange County udvari sajtója miért egy politikai hulla rugdosásával múlatja el az idejét, de ha ezért fizetnek, akkor ebből kell megélni.

doggfather · http://dogg-n-roll.blog.hu/ 2013.02.25. 10:10:48

kivételesen egy egész normális írás ezen a blogon...

csárli hárper 2013.02.25. 10:15:15

baszki, tévedtem, te még a Hírcsárdához is hülye vagy.
politikai elemző...

s 2013.02.25. 10:18:02

Ha egy csepp eszed van, egyiket sem választod ezek közül. A választások után megláthatod magad is, hogy mekkora egy barom voltál ismét.

Eastwater 2013.02.25. 10:21:01

Ha ez az ember (mondhattam volna nyikhajt is) a stratégiai igazgató, milyen képességűek lehetnek a beosztottak?

Alkibiadesz 2013.02.25. 10:23:48

@czjanos:
A válasz szerintem ez: a jelenlegi hazugságáradat fényében Gyurcsány hazugsága kisebbedik és igazolódik.
Ezért Gyurcsány bünbak mivoltának a bizonygatása egyúttal a jelenlegi hazugságáradatot is igazolja. Kormányzati perspektívából.

ob.szerver 2013.02.25. 10:26:03

@Eumik:

"amikor a nagyvezíretek ki mer állni egy nyílt, élőben közvetített politikai vitára..."

Arra várhatsz. A kutyában benne marad a verés.

rókafogta 2013.02.25. 10:31:28

@Alkibiadesz: Tetszik!
Egyáltalán nem olyan bukott ember mint ahogy sokan beállítják (vagy látni vélik ,ill. nyomatják a szöveget)függetlenűl attól -,hogy nem voltam és leszek híve. Ha Gyurcsány a "0" szint(volt, van) akkor a jelenlegi vezér a "-5" szint.

regress 2013.02.25. 10:31:35

egy bohóc csak szerepet játszik,azt hogy hülye.de az már nagy baj,mikor egy elmebeteg azt játssza,hogy rajta kívül nincs okosabb ember

babraba 2013.02.25. 10:42:27

istenem... ne félj ennyire, nem fog fájni... tudod, 2002 után is volt élet!

G.I.J. 2013.02.25. 10:49:09

"Mindazok után, amit tett..."
Csak halkan kérdezném: mit is tett az a jóember?

jo20000 2013.02.25. 10:51:27

@Alkibiadesz: Nagyjából egyetértek. Elég sok sara van GYF-nek, de egy apróságra oda kéne figyelni: jó ideje relatív kevés hülyeséget mond. Ha jó indulatú akarok lenni, akkor többnyire igazat beszél - ez a körülmény kétségkívül összeköti Bajnai Gordonnal. Az őskommunista módszereket lehengerlő módon alkalmazó kormányzattal=OV-val kapcsolatban viszont tényleg csak a hazugságáradat, a pofátlan és direkt rablás, az ennek fedezésére szolgáló elnyomás és a bosszú látszik. Ha ez sokaknak tetszik egyelőre, az csak az ország aberrált állapotát mutatja.
A fenti blogbejegyzésben nem találtam meg a politikai gondolkodót, de ez lehet az én hibám. Politikai túlélő? A kormánypártnak nevezett alakulat egy komplett panoptikum ebből a szempontból. OV is egy túlélő, pechünkre.

petikécske (törölt) 2013.02.25. 10:52:40

Tényleg nem a témaválasztással van baj, hanem azzal hogy ez a G. rettenetesen tehetségtelen

Az igazi Sipi - Citizen of European Union (törölt) · http://www.youtube.com/results?search_query=ud+zrt 2013.02.25. 10:53:53

helyes
feljetek is:-)

mindenkitol. mindneki ellenetek van, az ellenseg keze mar mindenhova betette a labat!!!

:-DDD

szanlamas, paranoid gyokerek:-)

hot-spot (törölt) 2013.02.25. 10:58:15

Azért félnek tőle,mert néha igazat is mondd.

hot-spot (törölt) 2013.02.25. 11:00:59

@jo20000: Anno is azért nyert választást mert a miniszterelnöki vitában véletlen igazat mondott,mikor OV-val ment a vita és Vitya azt mondta,hogy megemeljük a minimálbéreket 100 ezer ft /hó-ra.
És GYF megkérdezte tőle hogy miből?
Na ezzel az egy őszintesége miatt nyert anno.

Lencsés István 2013.02.25. 11:01:00

@empatikus pszichopata: Én ilyet nem állítottam de hogy emberibb vagyok mint Gyurcsány , meg hogy emberibb mint te az 100 % . :) ;)

fidesz = házmesterek pártja 2013.02.25. 11:02:12

Beindult a fideszes majmok rettegő gépezete.
Csak tudnám, a kattintásszám növelésen túl miafasz értelme van ezt a nyomorult blogot ennyire nyomatni!
Jó, ezzel elég sok szavazót tántorítanak el a fidesztől, de kérdés, hogy ez megéri-e a napi hányinger, amit a blog szerzőjének látványa okoz...

@Kocsis Máté: hogy tehetségtelen, az egy dolog. Nagyobb baj, hogy buta is. Azt ugyanis nehezen tudnám elhinni, hogy értelmes ember, pusztán seggnyalászat címén ennyi ökörséget képes lenne összehordani.

zw007 2013.02.25. 11:05:18

PROJEKCIÓ! Projektál az elmebeteg Viktor, projektál a személyi hazudozója, és ami a legmegdöbbentőbb, hogy projekció átragad a szavazóikra is.

Lencsés István 2013.02.25. 11:16:42

@fidesz = népirtó csőcselék: Magadról beszélsz ám te írni nem tudó anonim geci .... :) ;) :D

Fejesrob 2013.02.25. 11:17:21

Ideológiától függetlenül, mint kormányképes politikus, Orbán ér valamit, a többi egy kalap szar. Hátránya, hogy mire jött, az államadósság 54%-ról 83%-a nőtt, továbbá még egy IMF hitel is fel lett kapva.

Nem is nagyon értem, hogy lehet olyan alternatíva, aki elkúrta.

Engem pedig lehet fideszezni, attól még nem fogom mondjuk Bajnait dicsérni, mert egy buta ballibsi nosztalgiából, vagy azért mert visszajönnek a nácik, tök gáz Bajnai vagy Gyurcsányféle féle alakokra tesz.

Az igazi Sipi - Citizen of European Union (törölt) · http://www.youtube.com/results?search_query=ud+zrt 2013.02.25. 11:18:54

@Gatinho: tevedsz
en vagyok az egeszseges:-)

majd meglatod..
alig tobb mar csak mint egy ev;-)

genyamagyar 2013.02.25. 11:32:13

Ej, ej GFG, GFG! Ha te csak negyed olyan tehetséges lennél politikai gondolkozóként, mint amilyen tehetséges Gyurcsány politikusként, már pályázhatnál valami Pulitzer díjra.

De nem vagy!

És miért? Mert a seggfej niemandok nem tehetségesek.

kapusedző 2013.02.25. 11:32:52

@jo20000: Nyugodtan nevezd megélhetési politikusnak a Vezénylő Tábornokot, ugyanis, ha valaha dolgoznia kellett volna, már rég kihalt volna, mint a mamutok...

Lasombra 2013.02.25. 11:33:57

1. en.wikipedia.org/wiki/Coulrophobia

2. a cölöpteknős évértékelője szerint egyetlen konkrét, mérhető eredményünk van: hogy több gyerek született, mint tavaly. és az jó jel állítólag.
no most, ennek a bohócnak a véres rémuralma során, az elnyomó libsibolsi fertőjének minden egyes kibaszott évében a tavalyinál is meg az ideinél is sokkal több gyerek született.
upsz.

3. GyF tényleg inkább árt, mint használ a kormányváltás ügyének. :(

jo20000 2013.02.25. 11:37:31

@Dr. Gy. Dr. Fűegér: Ez rövid és jó, tetszett :-)

bögöbö 2013.02.25. 11:39:27

Kedves (?) G.
Lássuk be, eddig nem egy sikertörténet számodra ez a cikk. Azért elég ciki lehet, hogy egyedül Lencsés kollégával vagy egy platformon...
Persze, tudom (mindenki tudja), hogy van az a pénz, de már ne is haragudj...
(A'propos, nem te írtad véletlenül a vezényló országértékelőjét? Kb. egy szint, ui.)

Nyrségi Trolls (törölt) 2013.02.25. 11:40:00

Restellem, hogy őt kell idéznem, de Csintalan mondta GYF puccsa előtt: "Nem akarom démonizálni Gyurcsányt, de neki csak egy programja van, hogy miniszterelnök akar lenni"

Most is csak egyetlen témára koncentrál, hogy a nácik elfoglalják az országot, ami lássuk be, erős túlzás és egy politikai pártnak nem túl sokrétű program.

kapusedző 2013.02.25. 11:40:54

Baszki, ezt most láttam: "G. Fodor Gábor Századvég, stratégiai igazgató Nem elemző vagyok, hanem politikai gondolkodó."
Platón, Voltaire forog a sírjában...

doggfather · http://dogg-n-roll.blog.hu/ 2013.02.25. 11:44:32

@kapusedző: úgy az egész.

Nah nem a színvonalas írásokhoz képest, meg más blogokhoz képest, hanem ezen a blogon.

genyamagyar 2013.02.25. 11:46:46

@Nyrségi Trolls: "de Csintalan mondta"

Ez az a komcsi Csintalan aki átvedlett vérjobbossá? (Mígnem aztán véresre verték a szimpatizánsai.!!!)

Marosánnal mikor példálózol? Ideje lenne! :D

ob.szerver 2013.02.25. 11:48:59

@fidesz = népirtó csőcselék:

"nehezen tudnám elhinni, hogy értelmes ember, pusztán seggnyalászat címén ennyi ökörséget képes lenne összehordani."

3 miliárdért én bármikor összehordok ennél nagyobb ökörségeket is. Például:

Orbán Viktor nem a magyar történelem egyik legaljasabb, leghitványabb és legkártékonyabb figurája.

Gondolom, most már belátod, hogy nem a levegőbe beszélek.

Lencsés István 2013.02.25. 11:54:02

@kapusedző: Nem vagyok " .... Pista .... " .

raydo (törölt) 2013.02.25. 11:57:13

A fenét Bokros! :)
Ő Cipolla, a sátáni, az ördögi, a túlvilági, a félelmetes, a titokzatos, a gonosz ... egy politikai gondolkodókat igéző Apophis.

blah 2013.02.25. 12:00:11

@Fejesrob: aki Orbánt értékelhetőnek tartja az szerintem egyúttal önkritikát is gyakorolt.

Az igazi Sipi - Citizen of European Union (törölt) · http://www.youtube.com/results?search_query=ud+zrt 2013.02.25. 12:03:03

@blah: en speciel ertekelhetonek talalom orbant.

es masok is.

egeszen biztosan lennenek olyan hatosagok, akiknek ha nem o parancsolna pinteren, polton, handotundin keresztul, akkor ok is ertekelhetonek talalnak.

tomwar 2013.02.25. 12:07:48

@gfg: Hulye vagy, de legalabb sok penzert.

replikátor · http://reszegekistene.blog.hu/ 2013.02.25. 12:22:43

GYF mit akarhat még? "nem az a baj, hogy valaki tehetségtelen, hanem amikor e tulajdonság szorgalommal párosul"

regress 2013.02.25. 12:24:31

@Lencsés István: nem baj pistike majd elmúlik

Politikusnak egy szavát se, csak ha ló legel a sír 2013.02.25. 12:32:01

azért még jópár gyurcsányista van itt, hiszen láthatóan személyes sértésnek veszik ha a blogoló nem csupa szépet és jót mond róla :D

Szűtté mamá? Szűjjé! 2013.02.25. 12:41:42

GFG!

Írod: "Mindazok után, amit tett, ez nem is csoda."

Sok időt nem pazarolva rá, azért leírnád címszavakban, hogy mit tett? Úgyértem csinált hülyeségeket kormányon, ahogy a mostani kormányerő is csinál. De mit TETT? Az ostoba szemkilövetős kánont persze hagyjuk. Szóval? Köszi!

raydo (törölt) 2013.02.25. 12:46:09

@Politikusnak egy szavát se, csak ha ló legel a sír: minden blogoló önmagáról mond szépet, jót, bármit. Még a témaválasztással is.

capacete 2013.02.25. 12:52:18

Van egy kérdés: Lehet-e 2014-ben katasztrofális kormányzati tevékenységgel, de konstans gyurcsányozással választást nyerni?

tattila 2013.02.25. 12:53:46

Kedves Századvég, stratégiai igazgató!
A legyőzetés nem szégyen.
Ha esetleg van két gyermeke és azok versengnek valamiben, mondja-e a vesztesnek, hogy szégyelje magát?
Politikára térve, Orbán vezetésével a Fidesz minden három országgyűlési választásból kettőt elveszített. Írta-e róla, hogy szégyelhetné magát?

Mttomén 2013.02.25. 12:54:06

Az ön főnöke is elmehetne a pics@ba:

fidesz = házmesterek pártja 2013.02.25. 12:56:42

@ob.szerver: gondolod, hogy pénzért hülye? Hm... valamiért a Hobo Blues Band jut eszembe róla:
"Le kell menni kutyába,
légy a kutyák királya,
ne királyok kutyája+
(remélem, pontos az idézet, évekkel ezelőtt hallottam utoljára, mikor megvettem a Kopaszkutya DVD-t, azt megelőzően meg vagy húsz éve :-) )

kifordított nagyanyó 2013.02.25. 12:58:40

Mondjuk viki még mindig fél tőle.

raydo (törölt) 2013.02.25. 13:01:25

@capacete: választási törvény kérdése...a listák összemoshatók, mint gfg-nél látható. (ez a gyurcsányozás ugyan kompenzáció az évértékelők okán, de azért inkább aggódónak tűnik)

barli 2013.02.25. 13:02:37

dehát dehát dahát a gyurcsányi lemosta a zorbánt 2006ban!!! :)

És félnek töle, azért van még mindíg a célkeresztben!!!

Bocs a vulgaritásért, de erre verjétek..

Gyurcsánytól nem félnek. A Bajnaitól félnek (féltek) esetleg. A gyurcsány olyan, mint egy leprás. Akit melléállítanak (akire magától ráakaszkodik) az leprás lesz. Ezért van még mindíg célkeresztben. Pont.

Tiborpapa 2013.02.25. 13:04:18

Mérlegre téve Gyurcsányt és Orbánt azt kell látnom, hogy az előbbinek mintha egyre nőne a súlya, az utóbbinak meg már...hmmm, szóval, nem igen süllyedne el a vízen. Úgy mint a kacsa. :)

ob.szerver 2013.02.25. 13:12:01

@Politikusnak egy szavát se, csak ha ló legel a sír:

"azért még jópár gyurcsányista van itt, hiszen láthatóan személyes sértésnek veszik ha a blogoló nem csupa szépet és jót mond róla :D"

Nem. Konkrétumokat kellene mondani róla. Ezt meg ezt tette, amivel ilyen és ilyen kárt okozott az országnak. Lehetne ilyeneket találni és kellene róluk beszélni és meg lehetne ezeket vitatni. Persze nem Selmeczi szintjén, hogy tönkretette az országot, meg szemeket lövetett ki. A poszt viszont ezen a nívón van. Üres, hamis lózungok. Tudod miért? Mert akiknek szól, a fideszvallás híveinek, ennyivel is beérik. A közlendőnek a célcsoport szintjéhez kell nivellálnia. Na, ez a baj.

barli 2013.02.25. 13:15:54

@ob.szerver:
tök mindegy hogy mit tett vagy mit nem tett. Lejáratódott. Az ország nagyon nagy része kiütést kap töle. Ezt mindenki látja, csak egypár elvakult gyurcsány fan nem. Ideje lenne abbahagyni és elmenni könyveket írni.Ha nem lesz "ellenzéki összefogás" az neki is meg lehet majd köszönni.

ob.szerver 2013.02.25. 13:18:50

@fidesz = népirtó csőcselék:

"gondolod, hogy pénzért hülye?"

Elfeledkezel az alapszabályról: minden fideszes jellemezhető az emberi aljasság és ostobaság adott kombinációjával.

Ki vagyok én, hogy egyéni szinten meghatározzam a tényezők súlyát? Viszont biztos vagyok abban hogy a posztolónál az első a domináns.

psr6 2013.02.25. 13:22:35

Szép napot!

Nem hiszem, hogy a politikai vereség szégyen, a mostani palettán mindenki bukott már. Csak ezt akartam hozzátenni.

Amíg követői, támogatói vannak politikai értelemben, akár csak pár fő is, technikailag működik a pasas.

üdvözletem és további jó munkát!
R

Mike36 2013.02.25. 13:23:45

Óh, hogy rettegnek még egyesek a patás GYF-től még mindig, amikor már egy senki. Nem tetszik mi, hogy pofázik?

"Úgy tűnik, nem lehet egykönnyen belenyugodni a legyőzetés szégyenébe." óh, Viktorkád hányszor is bukott?

Mike36 2013.02.25. 13:25:58

@barli: na ez a baj. ebben az országban senkit nem érdekel ki mit tett. csak hogy ki mit hazudozik a másikról össze-vissza. jó lenne pedig a tettek után ítélni.

barli 2013.02.25. 13:28:27

@Mike36: én abból indulok ki, hogy akkor lenne jó/nagy politikus, ha abbahagyná.

Mike36 2013.02.25. 13:29:37

ja most látom, hogy ez a kilóra megvett majom gfg blogja

akkor no comment

ez a majom azt ír amit akar, fejjel Orbán Viktor seggében

ennek az embernek már a lábujja is szaros

nem baj, gazdád bukik, nem lesz aki megvédjen, mehetsz majd a sittre az összeharácsolt pénz után (csak álmodozom persze, ezt nem állítom)

Tiborpapa 2013.02.25. 13:29:37

"A fideszes Zsiga Marcell kellő magyarázatot adott arra, honnan volt pénze házvásárlásra, a parlament mentelmi bizottsága ezért kormánypárti szavazatokkal úgy döntött: nem rendel el vagyonnyilatkozati eljárást"

Pénzért hülye, aki ezt lenyeli?

K..va ország?

Mike36 2013.02.25. 13:30:25

@barli: nem olyan feladós típus
látod, csámcsog is rajta a fideszesek majma

Reszelő Aladár 2013.02.25. 13:31:42

Fletónak célkeresztben a helye. Ha a jobb oldal=Orbán Viktor, akkor ő maga a bal oldal. Mindkettőjükkel lehet démonizálni és fanatizálni.
Mindkettőt lehet szeretni/nem szeretni.
Az eredmények más mutatnak. Orbán Viktor eredményeit csak az ellenfél oldalán szokás semmibe venni/károsnak tekinteni, Gyurcsány megitélése már a saját alomban sem pozitív, sőt.

Ha létezik politikai karaktergyilkosság, akkor bizonyára léteik polikai karaterfeltámadás is. Dracula is akkor ébred a filmekben, amikor vagy nem őrzik a koporsóját, vagy a tudatlanságból eredő kíváncsiság legyőzi a tapasztalt józan eszet.

Az istenadta nép pedig feledékeny. 2002 nagyon rég volt. Aki most jövőre választani megy, az akkor még óvodás volt. Őket, és mindenkit emlékeztetni kell, hogy mit okozott ennek a lénynek az országlása.

SOSE FELEDJÜK!

czjanos 2013.02.25. 13:33:40

@Tiborpapa: Holló a hollónak a szemét nem vájja ki.

Lencsés István 2013.02.25. 13:35:35

@regress: Nem vagyok " .... pistike .... " .

szita szita péntek 2013.02.25. 13:36:03

Amivel nem értek egyet a Gyurcsány démonizálása. Ahogy én emlékszem ez volt a történet (ha valaki máshogy látja javítson ki!):
- Volt egy MSZP-s kormányunk, Medgyesivel az élen. Ez a kormány azt csinálta, amit annakelőtte mind: igérgetett, túlvállalta magát, nem nézett szembe a gazdaság helyzetével.
- Eccercsak átvette a helyét Gyurcsány. Ahogy én láttam csinálta amit eddig. Ugyanakkor nehezen hiszem, hogy személye önmagában határozta volna meg az MSZP-s kormány irányvonalát, teljesítményét. Kevésbé autoriter banda az, mint a jobb oldal. Nyilván kell egy "arc", ő volt az.
- Jött a választás. Az MSZP joggal számíthatott arra, hogy NEM fogja azt megnyerni. (Előttük nem volt ismétlés.) Innentől kezdve a "felelőtlen ellenzék" pozíciójából lehetett (és megkockáztatom kellett) kampányukat folytatni. Ennek a lényege, hogy úgysem ők eszik meg a sz*rt, hát törekedni kell arra, hogy a választók jelentős része később úgy érezze ők lettek volna a jó választás + ha már vesztenek is talán így maximalizálhatják a mandátumaik számát. Arról meg ne is beszéljünk, hogy ennek a hazudozós, túlvállalós ígérgetésnek nálunk "hagyománya" van. Szóval megjátszották a biztos menetrendet.
- Hopplá, nyertek. Öröm, bódottá, de akkor is a francba má'! Most az ő nyakukba borult a kaki, amit az utódjuknak szántak.
- No itt Gyurcsány mert más lenni. A politikai elit egy eléggé monolit tömb -> vélhették egyszerűen folytatni kell az előző ciklus politikáját és abból kihozni még amit lehet az elkerülhetetlen bukásig. Erre ez a Gyurcsány egy eléggé gyújtó hangulatú beszédben a fejükre olvassa, hogy ez így sz*r nem mehet tovább.
- Napvilágot lát a beszéd - megvalósul modern kori történelmünk leglátványosabb karaktergyilkossága. Kicsit olyan a helyzet, mint amikor az anyuka letiltja a gyerekét a KFT számok hallgatásáról, mer' megütötte a fülét az, hogyaszondja "Az a baj, hogy a nők vagy csúnyák, vagy szépek és buták". Ezen felháborodik eszetlenül, mer' nem hallja a lényeget: "Vagy ha szépek és okosak is egyben nem állnak szóba velem." De hát az isten adta nép joga, hogy buta legyen - az utcára vonult és nem kis ribilliót csinált.
OFF:
Szerintem ebben a helyzetben a kormánynak simán le kellett volna mondania, mert a beismert hazugságokkal a demokráciába vetett bizalmat ásta alá. AZ meg fontos, mert bár ez is csak az elnyomás egy módja, de ha a nép nem hisz benne, akkor balhé lesz.
ON
- No itt az MSZP elb*szta csúnyán. Nem vállalta fel a felelősséget, hanem maga elé tolta a miniszterelnököt és egyfajta pofonfogóként használta. Nem kihátrált a helyzetből, hanem nemtelen eszközökkel démonizálta a tömeget, okokat keresett és ha nem volt hát csinált, hogy erőszakkal lépjen fel ellene. Nagyon súlyos hiba. Nyilván felelős Gyurcsány, hisz mégiscsak az ő arca alatt futott az egész - de azt ugye senki sem gondolja komolyan, hogy a pártjának támogatása (sőt pressziója) nélkül ezt meg tudta volna csinálni? Beszélhetünk felelősségről, de hiszem, hogy az nem egyszemélyi. (Igazából azt sem tudom, hogy egy miniszterelnöknek mennyire lehetnek valós képei a folyamatokról. A környezete szűrőjén keresztül kap mindent - az pedig mivel érintett torz képet ad, adhat.)
- No innentől kezdve Gyurcsány a patás ördög. De nem azért ám, amiért szerintem mégiscsak felelős (rendőri túlkapások) - hanem mer' hazudott. Hát ja. Első ciklusában igazodott a rendszerhez, a másodikban pedig eppen hogy fel akarta számolni a gyakorlatot.

Lehet nem szeretni - megértem, sőt. Ugyanakkor az a fajta visszamutogatás és démonizálás ami a mai közbeszédet jellemzi túlzott. Gyurcsány visszatérte nem a végítélet lenne maga. Mondjuk elő sem fordulhat, neve annyira stigmatizálódott mára, hogy támogtása leginkább arra alkalmas, hogy bármely nemes politikai célt aláásson. Ha úgy tetszik a bal oldal beépített aknája ő. A politikai racionalitás azt kívánná, hogy keressen valami más elfoglaltságot - ám ez nem így van. Mi lehet ennek az oka?

No eddig a véleményem írtam le, mostantól már konteózok.
Ha elfogadjuk azt, hogy Gyurcsány jelenléte a politika szimpadán árt a bal oldalnak, akkor jogosan merül fel a kérdés, hogy használ a jobbnak. MIért is politizál még ez az ember?
- Megélhetési problémái lennének politika nélkül? Ugyan már!
- Komolyan hiszi, hogy beleszólása lehet a kormányzásba? Nem, ennyire nem lehet buta.
- Szerelmes a vezér szerepbe? Ebbe? Amit annyian utálnak mint azelőtt tán egyiket sem? Áhh - egyszerűen hihetetlen.
- "Szent küldetés tudata" van, hogy ő hordozza az igazságot és jobbá teszi a világot? - Ha így van akkor bolond. Némileg árnyalja a képet, hogy nem tűnik annak.
- Valahol a háttérben (akár Gyurcsány tudatán kívül, a környezetén keresztül) a jobboldal bábja csupán, hogy segítségével lejárassák a bal oldalt és napirenden tartsák a gyurcsányozást?

Huhh, hosszú voltam, de már egy ideje kikívánkozott belőlem, bocs.

László Banu 2013.02.25. 13:36:10

Mert ő az egyetlen karakteres politikus elcseszett kishazánkban.Oszt jónapot!

Tiborpapa 2013.02.25. 13:36:50

@czjanos: "Holló a hollónak a szemét nem vájja ki. "

Ezek inkább varjak. A holló nemes állat.

raydo (törölt) 2013.02.25. 13:39:08

@barli: ha Gyurcsány abbahagyná, akkor gfg többé nem látna letépett álarcokat az ellenzéki oldalon, nem füllenthetne egy nagyot programok dolgában az előszöris-ben, nem nevezhetné vádaknak a harmadszort az ötödszörben.......

ob.szerver 2013.02.25. 13:39:33

@barli:

"én abból indulok ki, hogy akkor lenne jó/nagy politikus, ha abbahagyná."

Gyurcsány nem hülye. Aligha vannak túlzott ambíciói a politikában, és ez így van jól.

De miért hagyná abba? A fidesz mocsokkampánya miatt? És ha ő abbahagyja, ki lesz a következő? (Tudjuk ki, a jövő idő nem indokolt.) Ő is hagyja abba? És a rákövetkező?

Mike36 2013.02.25. 13:41:06

@Reszelő Aladár: mik Orbán Viktor eredményei?
modj 5 olyan eredményt, ami tényleg az

én tudok 1et

Mike36 2013.02.25. 13:42:21

@ob.szerver: ja, mindenki hagyja abba, akire OV vagy a Tömjén vagy a pereputtya rosszat mond. aztán már csak ők maradnak, kotnyeleskedők nélkül. akkor jön el majd a kánaán

jo20000 2013.02.25. 13:45:54

@Reszelő Aladár: Jó sok értelmes, tényszerű állítás volt ebben a posztban, amivel ugye lehet egy egészségeset vitatkozni... A "tapasztalt józan eszet" sikerült legyőzni, ezzel már nincs gond - ha már OV eredményeinél tartunk. Gratulálok. Ellenfél? Saját alom? Tehát aki nem gyűlöli megfelelő mértékben GYF-et, az mindjárt egy bizonyos alomban találja magát, ha tetszik neki, ha nem. Röhögjek vagy sírjak ezen az egybites világképen? (Egyben - úgy általában - bocsánatot kérek a minősítésért, de elég nehéz megúszni ezt kommentelés közben...)

Tiborpapa 2013.02.25. 13:46:51

@szita szita péntek:
Jééé, egy gondolkodó ember, aki meri vállalni, hogy gondolkodik Gyurcsányról. Nagyon helyes.
Bár a gondolkodást a kormány bünteti, mások meg betegségnek tartják. Akkor nagyon remélem, hogy fertőző. :)

barli 2013.02.25. 13:51:41

@szita szita péntek: ritka jó helyzetelemzés!@ob.szerver:
"De miért hagyná abba?"

Hát hogy másnak jobb legyen. Én speciel örülök hogy még mindíg ott pattog, bár rühellem.

Online Távmunkás · http://onlinetavmunka.blog.hu 2013.02.25. 13:55:02

Gyurcsánynak akkora a küldetéstudata, hogy észre se veszi, minden szava visszafelé sül el és Orbán egyik legnagyobb támogatójává vált. 2010-ben is ő segítette Orbánt a hatalomba és jó úton jár arrafelé, hogy 2014-ben is így legyen.

Az igazi Sipi - Citizen of European Union (törölt) · http://www.youtube.com/results?search_query=ud+zrt 2013.02.25. 13:56:48

@Tiborpapa: szerencsere egyre tobben vannak, akik kezdik felismerni, hogy bar gyurcsany nem egy lotto otos az orszagnak es bizony, megkototte azokat a kompromisszumokat az mszp puchlacika femjelezte rablotagozataval amiket nem kellett volna, ennek ellenere orbanekkal szemben demokrata es legalisan mukodik.

amig orbanek gyakorlatilag szervezett bunozoi csoport, akik a demokracia latszatara sem adva feudalizaljak az orszagot, sajat "joembereik" kezebe atjatszva a teljes mezogazdasagot, kereskedelmet es ipart, megprobalva kiszoritani a hazai es nemzetkozi versenytarsakat. mindezt nemzetkozi es hazai torvenyek figyelmen kivul hagyasaval, nem ritkan nyilt, tendenciozus megszegesevel.

hosszu nyomozas lesz, nagy per, sok elitelt..:-)
tobbek kozt valoszinuleg a blog szerzoje is egy eleg komoly vagynosodasi vizsgalatnak nezhet elebe:-D

470.000/oldal, igaz, kedves fideszes g-pont?:-DDD
na majd az is kiderul, ezert a blogert mit fizettek neked svarcban az adonkbol;-)

Trejo 2013.02.25. 14:00:58

Hodjan lehett a Százzadvéghe bekerűlni? 6,5 év ájtalános ikkolai tanúlmánj ellég (eből 3-szőr a 2. osztáj)? Ugyi en iss lehhetekk igdzgató???

XD

Ez a blogbejegyzés... Eszem-f*szom megáll!!!

irógép 2013.02.25. 14:07:57

Gyurcsánytól már nem kell félni, hagy mondja amit mondani akar. Amíg van az a pár ezer rajongója mondani is fogja!
Azért látom itt is vannak rajongói:)
És viccesen olvasom, mikor itt Bibót idézik, hogy a demokrata nem fél! Hát akkor az ellenzék jó része nem demokrata, mert 12 éve csak bérretteg Orbántól:)
Persze sok mással is bizonyítják, hogy semmi közük a demokráciához, de ez nem ide tartozik.

bögöbö 2013.02.25. 14:14:26

@irógép: Mi ez a "bérrettegés"? Soha nem értettem. Azt feltételezed, hogy mi pénzbeni juttatás fejében röhögünk/dühöngünk a jobber birkákon? Na ne már. És ezt éppen GFG blogjában használod ellenünk? Buta segg-e vagy?

raydo (törölt) 2013.02.25. 14:18:03

@bögöbö: A bérretegés jelen esetben a bibói hivatkozás kétségbevonásának kisiklása. :)

[megmondoember] 2013.02.25. 14:23:20

Jó látni, hogy a századvég lábán is még mindig elkezd csordogálni a híg fos, ahányszor csak elhangzik Gyurcsány neve. Bajnai említése pedig egyenesen az intenzívre juttatja őket másfél hétre.

Csülök 2013.02.25. 14:28:09

Van egy olyan érzésem, hogy e blog szerzője jócskán hozzájárul nevezett személy porondon maradásához...
...
Milyen hígfejüek a törpék:
Hagynának egy kicsit magamra,
Krisztusuccse, magam megtörnék.
...

clegane 2013.02.25. 14:41:16

azt szeretném kérdezni, hogy mér nem indítanak vizsgálatot Zsiga Marcell ellen?

Az igazi Sipi - Citizen of European Union (törölt) · http://www.youtube.com/results?search_query=ud+zrt 2013.02.25. 14:48:35

@clegane: rossz helyen kerdezed.

ez itt a hangszoro, nem a mikrofon:-)

mondjuk nem mintha lenne bekapcsolt mikrofon, mindenhol csak ezek a szar, kommunistasan torzito-recsego tombhazhangszorok ugatnak, mint ez itt...

"kedves-ves-ves-ves nertarsak-sak-sak-sak..."

irógép 2013.02.25. 14:51:02

@bögöbö:
Azt jelenti hogy majd húsz éve kell félni Orbántól, ezt sokan persze be is nyelték szépen.
És, ha a ballib oldalnak bármi köze is lenne a valódi demokráciához természetesen nem állandó félelemet kellett volna kelteni Orbán ellen, ahogy Gyurcsánytól is hülyeség félni.
Mert így van egy demokrata nem fél!
Na ehhez képest itt majd 20 éve rettegni kell Orbántól!
Ezek az emberek azért vannak, volta hatalmon , mert az emberek megszavazták őket. Azt, mikor elegük van belőlük akkor meg nem szavazzák meg őket.
Én se Bajnait, se Gyurcsányt se Orbánt nem ismerem, fogalmam sincsen valóban miről mit gondolnak, ti aki mindent vélni tudtuk meg marjátok szét egymást abba a primitív stílusban , ahogy te is megnyilatkoztál.

lobster thermidor 2013.02.25. 14:55:14

@Fejesrob:

Orbán valóban többet ér a többi politikusnál.
A te szavaiddal élve, ha mások egy, akkor őkelme két kalap szart!

Kapitány_1 2013.02.25. 15:13:06

Gyurcsány: hazudott a hátunk mögött, sunyi mód intézte.
Orbán: a pofánkba hazudik, agresszív arroganciával.
A lényeges különbség ennyi a két politikus közt, a többi ugyanaz.

Kapitány_1 2013.02.25. 15:15:13

ps. Ez a GFG inkább tűnik kilógó nyelvű nyálgépnek mint "gondolkodónak". Uram atyám, egy ilyen fizetett, ócska stílusú nyalógép. Na ilyenekből is tele van mindkét oldal. Az ország többi része meg a birka.

Az igazi Sipi - Citizen of European Union (törölt) · http://www.youtube.com/results?search_query=ud+zrt 2013.02.25. 15:17:07

@irógép: ez melyik archetipus?
az alnaiv nemzeti jotetlelek?

tenyleg, hogy valasztjak ki nalatok, hogy ki nyomja melyik tipusu propagandat?
vannak az intelligensebbek, mint gfg, meg torok akik kapnak egesz blogot. ti, a kommentelo sutyerak aljanep felkent kepviseloi mi alapjan vagytok bevalogatva a nemzeti csapatba? van pszichologiai teszt, kinek milyen stilus illik jobban? gondolom kubatovnal megvagyun a listan, van figyeloszolgalat es riadolanc, menjetek a varanusra tamadni, gfg-re vedeni?

balage_81 reloaded (törölt) 2013.02.25. 16:02:34

miért nem veri már szájon valaki ezt a kis g faszt?

Lófasz Hadnagy - A Magyar Köztársaság Állampolgára 2013.02.25. 16:07:29

Édes szívem, ha annyira politikai hulla, bohóc, súlytalan, jelentéktelen, akkor mi a faszt rugózol rajta, hm?

barli 2013.02.25. 16:08:42

@balage_81 reloaded: a gyurcsányost vagy a zorbánost? :)

balage_81 reloaded (törölt) 2013.02.25. 16:44:42

@barli: ezt a kis fütyit ezen a blogon. ha a baloldalnak van egy kis esze, mihelyt hatalomra kerül, elszámoltatja a századvéget az utolsó fillérig, és ha talál valamit, akkor szibériába száműzi a sleppjével együtt

Az igazi Sipi - Citizen of European Union (törölt) · http://www.youtube.com/results?search_query=ud+zrt 2013.02.25. 16:55:08

@balage_81 reloaded: "és ha talál valamit, akkor szibériába száműzi a sleppjével együtt "

en megmaradnek a szabalyos birosagi targyalasnal es a jogeros hatarozatnal..:-)

Az igazi Sipi - Citizen of European Union (törölt) · http://www.youtube.com/results?search_query=ud+zrt 2013.02.25. 16:58:53

@Hüjepicsa: mert a fidesz azt mondja..?:-)
hidd el, a fidesz orommel csukna fletot bortonbe, hiszen mennyit koltottek mar erre, lejarato kampanyokra, hamis hiresztelesekre, koncepcios eljarasokra es megis, semmi..;-)

en elhiszem, hogy fleto egy idegesito pocs, de ezen kivul semmi mas nincs bizonyitva. a jogallam meg mar csak ilyen - mert ugye tisztesseges ember beleszarik az alaptorvenybe es az egeszbe, amit a fidesz torvenykezes cimen csinal, tehat tovabbra is a Magyar Koztarsasagot, annak Alkotmanyat es az unios jogallami szabalyokat tartja mervadonak, nem egy csapat videki trogert -, bizonyitani kellene a bunosseget..:-)

es nem megy..

vajon miert nem megy?:-)

csárli hárper 2013.02.25. 17:05:13

@Hüjepicsa: persze, hogy ez a fidesz érdeke, amint elkezdenék komolyabban baszogatni kinyitná a száját és a dossziékat, és az nagyon fájna a fidesznek és a vezérnek, hidd el addig jó nekik amíg a gyurcsi hallgat.

rfbzs 2013.02.25. 17:11:41

@Hüjepicsa:
A nickneved tökéletes.

regress 2013.02.25. 17:14:37

@Hüjepicsa: tényleg az vagy.az ügynök lista eltitkolása is?

vakapad 2013.02.25. 17:21:26

@csárli hárper:

Idegyüttem mán lecsekkolandó, hogy a bejegyzés írót fölültuggya-é múlni valaki. Hát, uramfia, fölültuggya!

" ... amint elkezdenék komolyabban baszogatni..."

Ebbül a következők következnek:
1./ Az eddigi baszogatás csak játék vót (hehe).
2./ Hozzászóló bizonygatni igyekezik (szegény), hogy Gyurcsány nem azért van még szabadlábon, mert nem tudnák leültetni, hanemhogy a FIDESZ direkte így akarja. Lásd Malackát: "Én így szállok le!"

Csak gratulálni tudok.

Farkantoán Chatpartner 2013.02.25. 17:36:41

Bajnai például rngeteget beszél és sótlanul, de nem közöl táblázatot, kire hogy hatna az adóreformja, ha bejönne.
Innentől komolytalan, olyan, mint Gyurcsány.
Pedig KOMOLY ellenfélre nagy szükség volna.

Farkantoán Chatpartner 2013.02.25. 17:38:14

@Az igazi Sipi - Citizen of European Union: miért ugyanaz a szakdolgozata címe, mint a sógoráé, és miért van benne számtalan tételes egyezés?

Farkantoán Chatpartner 2013.02.25. 17:40:02

@Lófasz Hadnagy - A Magyar Köztársaság Állampolgára: az, hogy ezt kimondja, nem rugózás. Te rugózol, mint látható, mert nem tudod feldolgozni, hogy valaki kimondta az igazat a bálványodról.

idelle · http://egymondatban.blog.hu/ 2013.02.25. 17:43:57

önök még nem unják a Gyurcsányozást?

1) de, nagyon.
x) nem, ez fixáció nálunk.
2) de igen, de ezért kapjuk a fizetésünket.

én 1)-es vagyok.

nu pagagyí 2013.02.25. 17:59:07

Gyurcsánnyal valahogy úgy van a jobboldal, hogy kreált mesterségesen egy Gyurcsány bábut és azóta is szorgalmasan rugdossa. Jelentem, Gyurcsány akkor sem olyan volt, most sem olyan, a bábut megtarthatják, jól jön majd a börtönben. Én remélem, hogy Gyurcsány fog rendet tenni, mert Bajnaiból azért nem nézném ki, hogy az ország szétlopását határozottan megtorolná. Szerintem a Fidesz által rendezett ámokfutást nem lehet már jó szóval elsímítani, a bűnökért felelni kell.

fidesz = házmesterek pártja 2013.02.25. 18:06:50

Ennek az elmebeteg fidesz rikkancsnak idézek egy címet a mostani index címlapról:

" Nem sikerült szétszedni Simort
Az adatátadás miatt tartott meghallgatásán előre megírt határozat várta, de a Fidesz végül meghátrált."

Kísértetiesen emlékeztet a Tanú c. filmre... "Bíró elvtárs! Ez már az ítélet!" :-(

Gabika! Mit szólsz hozzá? Ja, semmit... géczy elvtárssal együtt gyávák vagytok ahhoz, hogy megszólaljatok. Jellemző mindkét oldalra...

nu pagagyí 2013.02.25. 18:07:51

@Farkantoán Chatpartner: Ha nem hiányoznak neked a mostani kormány táblázatai, akkor mi a fenét akarsz. Természetesen, valószínűleg több adót fogsz fizetni, persze csak akkor, ha egyáltalán képes vagy pénzt keresni saját tehetségedből. Seggnyalásra kormányváltás után már nem lesz kereslet, mással kell majd próbálkoznod. Ha nem értesz semmihez, számíthatsz majd a mostaninál humánusabb munkanélküli ellátásban, esetleg átképeznek valami hiányszakmára.

Mike36 2013.02.25. 18:08:29

@Hüjepicsa: hát te hű vagy a nevedhez, de most komolyan.
még ilyen gyöngyszemeket!

Mike36 2013.02.25. 18:11:37

@Távmunkás: eazért ahhoz kell még a nyaloncok garmada is

nu pagagyí 2013.02.25. 18:17:50

@Hüjepicsa: Azt hiszem, a gyurcsányozók több kárt okoztak, mint Gyurcsány. Nemzeti egységfrontba tömörült a hülyeség és belepett minket, mint a guánó. Keményen és vastagon..

sirwalter 2013.02.25. 18:19:58

Újra és újra meglep, hogy mennyire frusztráltak/feszültek/sértettek/idegesek/haragosak/gyűlölködők, stb. (ki lehet választani) úgy ált. az emberek, de főleg, akik blogok kommentelésére szánják az idejüket... Ha ti egy szűkös helyre össze lennétek zárva, valószínűleg rövid időn belül széttépnétek egymást, mint a csimpánzok, vagy a páviánok... (igaz, a főemlőskutatók az embert agresszívabbnak tartják bármelyik emberszabású majomnál...) Nem kell egyet érteni, lehetne értelmesen, netán szellemesen más véleményt megfogalmazni, e helyett ordenáré vagdalkozás és sértegetés a "válasz"... Lehet, hogy úgy tűnik, ezzel lecsapoltok némi energiát, de valójában mégis magatoknak ártotok a legtöbbet... Érdemes inkább venni néhány mély lélegzetet, kifújni, és megnyugodni...

nu pagagyí 2013.02.25. 18:20:36

@Farkantoán Chatpartner: Ezt már sose tudjuk meg. A HörTV eltüntette az eredeti szakdolgozatot, mert így könnyebb volt hazudozni róla.

nu pagagyí 2013.02.25. 18:21:51

@sirwalter: Köszönöm az összes kommentelő nevében! És most halljuk a Te véleményedet!

nu pagagyí 2013.02.25. 18:25:16

@Mike36: Tényleg! A nagy karaktergyilkos Tömjén elvtárs hogy eltűnt a közéletből. Nekem hiányzik az önelégült pofája, utolérhetetlen aranyköpései, fehér alpakka öltönyéről már nem is szólva. Utoljára Torgyán doktor leamortizálása után volt ilyen hiányérzetem.

nu pagagyí 2013.02.25. 18:32:37

@Hüjepicsa: Gyurcsány jót akart, de nem tudta megvalósítani, Orbán viszont rosszat akar és meg is valósítja. Én legalábbis így látom. Akkor demokrácia volt, most mi van? Akkor a közpénz nagy részét visszaforgatták a gazdaságba, most hol a pénz? Akkor egy titkosszolgálat volt, most egy tucat. Akkor az állami tenderekhez legalább két érvényes pályázat kellett, most meg se hírdetik. 2007-ben magasabb volt a GDP-nk, mint most, háromévnyi zseniális kormányzás után.

_most_ 2013.02.25. 19:14:44

Gyurcsány meg Orbán között nincs nagy különbség.

dean23 2013.02.25. 20:11:07

Nálam Ferkó és Viktor egy kategória! Szívem szerint mindkettőnek kibetonoznám a száját, majd kilőném őket a Marsra!

Airgüzü 2013.02.25. 20:59:48

Ilyen elferdült, mindennemű objektivitást nélkölöző írással szégyen és gyalázat megjelenni! Gyurcsányt ép eszű ember nem szerette. Ártó volt, rengeteg rosszat tett, szar miniszterelnök volt, befolyásolható, tűrte a lopást. De nem szándékosan akart ártani, csak úgy sikeredett neki! Viszont, amit Orbán művel az százszorosan meghaladja a gyurcsányi negatívumokat! Antidemokratikus, arrogáns, önkritikátlan, elvtelen, autokriter, a velejéig hazug, belátás és tényszerűség zérus, s a lényeg: gerjeszti és INTÉZMÉNYESÍTI a lopást (Közgép, s hasonlók), a közpénzek magukhoz szivattyúzását. De a derék blogoló mindenzt nem látja, mert nyilván ő is OV ámokfutásának haszonélvezője. Kedves blogoló! Csak EGY dolgot mondj, ami jelenleg valóban jobb, mint GYF idején! Megköszönném!

parandroid 2013.02.25. 21:30:01

a dátum: 2013.
a téma: gyurcsány

nevetséges.

arról sem ártana egyszer értekezni ("politikai gondolkodni"), hogy miért akarják egyre többen elhagyni az országot, az oberokos forradalmi kormány kánaánprojektje ellenére.

Lilla50 2013.02.25. 23:01:43

nem valami barátságos és főleg nem valami okos gondolkodást mutató kommentek amiket itt heherészve tettetek:

galamus.hu/index.php?option=com_content&view=article&id=191715%3A...

"""

Az ellenzéki összefogásnak csak akkor van esélye, ha a résztvevő pártoknak és szervezeteknek sikerül saját kottát írni, és nem Orbán kottáját játsszák. Ha sikerül nagy tömegekkel elfogadtatni az elmúlt 22 év másfajta értelmezését, mint amilyet a Fidesz kreált. És – bármilyen fájdalmas lehet ezt hallani egyeseknek – benne a Gyurcsány Ferenc szerepéről alkotott képet is át kell írni. Nem a másik végletbe, csak a realitásba. Mert akárhogy is nézzük, abban igaza van Orbán Viktornak, hogy Gyurcsány Ferenc személye megkerülhetetlen. Nem véletlenül akarja eltaposni. A demokratikus ellenzéknek viszont éppenséggel megvédenie kellene. Ha szívós munkával sikerült elhitetni az ország többségével, hogy az őszödi beszéd hazugságbeszéd volt, akkor talán ugyanolyan szívós munkával azt is sikerülhet elhitetni, hogy az elmúlt huszonkét év egyetlen becsületes politikai beszéde volt, amely arról szólt, hogy szakítani kellene a hazudozással. Ha akarnák.

De ki akar a politikusok közül szakítani a hazudozással? Ameddig az ellenzék pártjai nem fognak ebben különbözni a Fidesztől, addig Orbán marad, mert ő hatékonyabban és gátlástalanabbul csinálja."""

amíg ezt meg nem fogadja a "bal oldalnak mondott formáció" addig nincs alap amire építkezzen

addig egymás ellen lép fel

Gyurcsány meg kínált egy programot--attól jobb azóta sincs--

index.hu/belfold/partI7339/

nézzétek meg a fidesz még a sorrenden sem változtatott---csak eltorzította és nem csökkentette az eladósítást mellette de a fidesz bűnén nem változtat az sem hogy jól kommunikál

ahogy itt látható és mindenki az utcájában leledzik
szakítani vele alig képes néhány ember
az itt heherészők sem
a szocik alatt a fidesz eladósított--hatalomban meg megölte a növekedést --meg tönkretette a kilábalás lehetőségét is.
de
asszisztáljatok ehhez továbbra is

Az igazi Sipi - Citizen of European Union (törölt) · http://www.youtube.com/results?search_query=ud+zrt 2013.02.26. 12:01:22

@Farkantoán Chatpartner: miert?
van benne egyezes?

legjobb tudomasom szerint nincs osszehasonlitasi alap.
allitasok vannak bizonyitekok nelkul

Rólam

G. Fodor Gábor Századvég, stratégiai igazgató Nem elemző vagyok, hanem politikai gondolkodó. Ennek a szerepnek van hagyománya és előképe, de nincs kortárs kontextusa. Az a cél, hogy legyen.

Címkék

Alkotmánybíróság (1) államadósság (1) az önbecsülés kultúrája (2) a lebeszélés kultúrája (3) Bajnai (7) Bajnai Gordon (1) baloldal (7) blogok (1) Brüsszel (1) centrális erőtér (1) centrális politikai erőtér (1) DK (1) Együtt 2014 (3) EGYÜTT 2014 (1) ellenzék (1) első ember (2) értelmiség (1) Ertsey Katalin (1) Európa (1) Eurpai Unió (1) EU csúcs (1) fasizmus (3) férfiasság (2) fiatal konzervatívok (1) Fidesz (4) forradalom (2) Gurmai Zita (1) Gyrucsány Ferenc (1) Gyurcsány (6) Gyurcsány-Bajnai Szövetség (2) háború (1) Haha (2) hazafiság (1) Herczog Edit (1) igazság (1) IMF (2) Jávor (1) Jobbik (1) jobboldal (5) Karácsony (1) Karsay Dorottya (1) kommunizmus (1) kormányzás (4) középosztály (1) közmegegyezés (3) kulturkampf (1) kultúrpolitika (1) Kunhalmi Ágnes (1) liberalizmus (3) LMP (5) machiavellizmus (1) Medgyessy (1) megszorító politika (1) Mesterházy Attila (1) Milla (2) módosító indítványok (1) MSZP (6) nagyvonalúság (1) nemzetegyesítés (1) nemzeti érdek (2) nőiesség (1) Orbán Viktor (2) örülünk vincent (1) összefogás (1) ostromlott erőd (1) parlamentarizmus (1) polgári Magyarország (1) Polgár Dóra (1) politikai gondolkodás (1) progresszív blog (1) reformközgazdaságtan (1) regisztráció (1) rendszerváltás (1) rezsicsökkentés (1) sas-kabaré (1) Scheiring (1) szabadságharc (1) szabad ember (1) Szabó Rebeka (1) szakértő (1) SZDSZ (1) szocialisták (1) szocialista hatalompolitika (2) szocialista párt (3) szocializmus (2) Szolidaritás (1) törvényjavaslat (1) Vadai Ágnes (1) választási eljárás (1) válság (3) válságkezelés (1) varánusz (1) Címkefelhő

Kommentek

  • igorx: Régen voltak a fotelpunkuk Utána jöttek a fotelnácik Újabban a fotelkomcsik (Fidesz) Most meg itt ... (2020.05.28. 22:02) Férfiasság
  • Lepo: Mi baja van ennek a ronda, gnóm kis embernek? Kicsit félek, ha tehetné, orsósféreggé válna, hogy m... (2019.04.18. 11:50) Férfiasság
  • TalpigJimmy: Emberek! Ez egy nagyon frusztrált ember :D Van is mire :D Hogy néz ki a szerencsétlen? (2018.05.30. 20:32) Férfiasság
  • szabik: en internet munkat keresek (2016.03.17. 07:25) Férfiasság
  • Utolsó 20
süti beállítások módosítása